Ειδικές Κατασκευές

www.evnika.gr

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές πέραν της γραμμής παραγωγής. Κατασκευή, παράδοση αλλά και εγκατάσταση σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας εφόσον της ζητηθεί.

Η EΥNIKA – Αφοί Παλαιολόγου Α.Β.Ε.Ε. είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας μετάλλων, CNC τελευταίας τεχνολογίας όπως στρατζοπρέσες, υδραυλικά ψαλίδια, κύλινδροι διαμόρφωσης ελασμάτων, παντογράφο κοπής με πλάσμα, κορδονιέρες, γωνιοκόπτες, κουραδόρους, συγκολλητικά μηχανήματα (MIC-TIC-Ηλεκτροπόντες) μηχανήματα λείανσης (σωλήνας – λάμας –κοιλοδοκών) και υδροκοπή (Water jet).

Πέραν του εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας η εταιρεία μας διαθέτει την πείρα αλλά και την τεχνογνωσία προκειμένου να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο με συνέπεια, αξιοπιστία αλλά και οικονομία.

ΥΔΡΟΚΟΠΗ

01.

Πρωτοποριακός

Ο πιο πρωτοποριακός τρόπος κοπής μετάλλων, πετρωμάτων, μαρμάρου, πλαστικών, κρύσταλλα και οποιονδήποτε άλλων βιομηχανικών η διακοσμητικών υλικών είναι η υδροκοπή.

02.

Οικονομικός

Συγκρινόμενος με την οξυγονοκοπή το πλάσμα, τα laser ή άλλες μεθόδους, το waterejet μπορεί να αποβεί οικονομικότερο, αποτελεσματικότερο και πιο φιλικό στο περιβάλλον.

03.

Αποτελεσματικός

Το πιο σημαντικό είναι ότι κατά την κοπή μπορεί να επιτευχθούν ασύγκριτα λείες τομές χωρίς υποβάθμιση του υλικού από θερμική καταπόνηση και είναι δυνατή η διατήρηση μεγάλης ακρίβειας σε διάφορα πάχη υλικών.

Αφοί Παλαιολόγου Α.Β.Ε.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας πληροφορήσουμε με λεπτομέρειες για όλες τις δυνατότητες της εταιρείας μας!

Related projects